eID tjänst från CGI

 

Tjänst för E-legitimation, BankID & eID från CGI

 Vi hjälper alla organisationer som vill använda e-legitimation, eID och BankID i olika e-tjänster. Allt som behövs för att börja använda e-legitimation från en leverantör! Det har aldrig varit enklare att komma igång.

Allt som behövs för att börja använda e-legitimation från en leverantör!

 

 eID-tjänsten hanterar all validering och de kontroller som behövs för att ni skall kunna använda e-legitimationer i era e-tjänster på en gång. Det behövs inga egna investeringar eller installationer i certifierad kontrollprogramvara (BICS) eller behov av specialistkonsulter. Man behöver inte heller bygga upp egen specialistkompetens.   Via eID tjänsten så behöver ni inte tänka på detta utan kan fokusera på vad för e-tjänster och kundnytta ni vill ta fram med hjälp av e-legitimationer, federering eller e-underskrifter


 

Lär dig mer BankID, eID och e-legitimation

 

På de här sidorna kan ni läsa mer om e-legitimationer, e-tjänstelegitimationer, elektroniska signaturer, federering eller hur ni kan använda e-legitimationer i era egna applikationer och tjänster. Förhoppningsvis får ni svar på era olika frågor, men om det är någon information ni saknar så kontakta gärna oss.

 

Prova att logga in med din BankID, e-legitimation.

CGI har en testsite i form av en testkommun som kallas Villbo. Här kan du säkert prova på att logga in med den e-legitimation eller BankID och testa olika tjänster i Villbo.  Logga in här.

 

Kärt barn har många namn. Den mest korrekta termen är e-legitimation, men termer som eid, e-leg, elektronisk legitimation, personlig eid, elektronisk identitetshandling, medborgarlegitimation, personligt certifikat, elegitimation o.s.v förekommer, men bör undvikas. BankID är ett varumärke där flera banker gemensamt ger ut e-legitimationer.

 

Hur kan ni använda
e-legitmationer?

Expert e-legitimation BankID eID

Kontakta oss


Patrik Bergström
patrik.bergstrom@cgi.com
+46 (0)8 671 01 47
(Ej användarsupport)

Behöver du hjälp:
Support e-legitimation/BankID 

 

 

Funktionstjänster

Är du redan kund:
Logga in på eID Portalen